ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ - ΜΕΤΕΩΡΑ - ΜΟΝΗ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΠΥΛΗ - ΕΛΑΤΗ - ΠΕΡΤΟΥΛΙ

2017-10-06 23:15

                                              ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

 

 ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΜΟΝΗ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΜΕΤΕΩΡΑ – ΠΥΛΗ –ΕΛΑΤΗ - ΠΕΡΤΟΥΛΙ

 

 Στο απόγειο του καλοκαιριού και με πολλή διάθεση προγραμματίσαμε μετά από επιθυμία συντοπιτών        και φίλων των  Συλλόγων των οικισμών  Αγ. Γεωργίου και Αμπελώνα  διήμερη εκδρομή  το                             

Σαββάτο  4  και  Κυριακή   5  Νοεμβρίου  2017

 

                                             Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

 

1η Μέρα  αναχώρηση στις 07:00 π.μ. από το δημοτικό γυμναστήριο στην Λ. Αγ Μαρίνας – Κορωπίου  99   με προορισμό την λίμνη  Πλαστήρα,  εκεί εκτός από τη φυσική ομορφιά του τοπίου θα έχουμε την δυνατότητα να επισκεφτούμε την ιστορική  Μονή Κορώνης , την πλαζ Λαμπερού όπου θα έχουμε παραμονή για γεύμα (προαιρετικό). Κατόπιν  επίσκεψη στο   φράγμα Ταυρωπού με μικρή στάση. Στην συνέχεια αναχώρηση για την όμορφη Καλαμπάκα.

  

                      Διανυκτέρευση και γεύμα στην Καλαμπάκα  στο Ξενοδοχείο  Kosta  famissi  3*

 

2η Μέρα Μετά το πρωινό αναχώρηση για τα Μετέωρα και την Μονή του Αγ. Στεφάνου . Κατόπιν  στάση στο χωρίο Πύλη και την βυζαντινή  Εκκλησία  Πόρτα Παναγιά, στην συνέχεια  καφέ στον  Πορταϊκό  ποταμό, γεύμα  στην Ελάτη και τέλος  επίσκεψη στο  Περτούλι . Επιστροφή στην Αγ. Μαρίνα με ενδιάμεσες στάσεις.

 

Η τιμή κατά άτομο δίκλινο/τρίκλινο 62€ μονόκλινο 77€. Παιδιά έως 6 ετών 31€ .     Στην τιμή  περιλαμβάνονται :  

·       Tα εισιτήρια του πούλμαν.

·       Την διανυκτέρευση στο Ξενοδοχείο,  γεύμα το Σάββατο το βράδυ ( σερβιριζόμενο ), καθώς και πρωινό σε μπουφέ την Κυριακή.  

 

 Ανάρτηση του προγράμματος της εκδρομής θα γίνει στην ιστοσελίδα  και στο facebook του συλλόγου

 

    Το πούλμαν θα αναχωρήσει  από το δημοτικό γυμναστήριο που βρίσκεται  στη                                               Λ. Αγ. Μαρίνας Κορωπίου  99  και ώρα 07:00 π.μ.

 

Τηλ. επικοινωνίας για κρατήσεις θέσεων έως Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017                                              Σύλλογος Αγ. Γεωργίου τηλ:  6937617105

 

ΤΟ Δ.Σ