ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

2015-02-17 10:23

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ  ευχαριστεί θερμά τα μέλη ,  τους συντοπίτες , και τους φίλους του Συλλόγου που μας τίμησαν με την παρουσία τους στήν χοροεσπερίδα που διοργανώθηκε το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015 με μεγάλη επιτυχία. Μαζί μας ήταν : ο Δήμαρχος Κρωπίας κος Κιούσης Δημήτριος με την σύζυγό του . Oι Αντδ/χοι : κος Ντούνης Ανδρέας με την σύζυγό του , κος Γρίβας Θεοδώρος με την σύζυγό του , και ο κος Κορωνιάς Αντώνης . Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι : κα Αθανασίου Στέλλα , κα Μαρκαντώνη Κική , καθώς και ο Πρόεδρος της Κοινοφελούς Επιχείρησης του Δήμου κος Γρινιεζάκης Μανώλης. Από την ελάσσονα αντιπολίτευση Λαϊκή Συσπείρωση Κορωπίου ο Σύμβουλος και φίλος του συλλόγου κος Βράχας Ανδρέας. Συγχαρητήρια πήραν τα Μέλη και ο Πρόεδρος του Δ.Σ του οικισμού για τήν επιτυχημένη και προσεγμένη αυτή βραδιά. Παραθέτουμε και ευχαριστήριο μήνυμα της συντοπίτισάς μας κας Στέλλας Λεοντιάδου.

 

-Το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου μας στο κέντρο «Η φωλιά του κούκου», στη Γαλάζια Ακτή. Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και βρεθήκαμε όλοι μαζί, σε μια γιορτινή και ζεστή ατμόσφαιρα. Στην είσοδο μας υποδέχθηκαν με χαμόγελο, ευχές και ένα ολόδροσο βαθυκόκκινο τριαντάφυλλο για όλες τις κυρίες, δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η όμορφη αποκριάτικη διακόσμηση, η καλή διάθεση και η ζωντανή μουσική συντροφιά συνετέλεσαν ώστε να περάσουμε μία πολύ όμορφη βραδιά, να γνωριστούμε μεταξύ μας οι γείτονες, να χορέψουμε, να διασκεδάσουμε και να ξεφύγουμε από τις έννοιες της καθημερινότητας. Το κέφι κορυφώθηκε μετά τις 12 όταν η πίστα φιλοξένησε τις επιδέξιες χορευτικές φιγούρες των παρισταμένων, αποτέλεσμα της προσπάθειας των μουσικών και των τραγουδιστών που έβαλαν τα δυνατά τους για να μας διασκεδάσουν.

Η λαχειοφόρος αγορά είχε πάρα πολλά όμορφα και πρακτικά δώρα για όλους και μας άφησε το στίγμα της προσπάθειας που κατέβαλαν τα μέλη του Δ.Σ. να προσεγγίσουν όλους τους δωροθέτες από την περιοχή μας, τις γειτονικές αλλά και πολύ πιο μακρινές περιοχές.

Ευχαριστούμε το Δ.Σ., τους υπαλλήλους και μουσικούς του κέντρου και τους δωροθέτες γι’ αυτήν την όμορφη, ξεχωριστή βραδιά.

Ευχόμαστε πάντα τέτοια!

Στέλλα Λεοντιάδου
Πολιτιστική Eκπρόσωπος
και Γραμματειακή υποστήριξη (αποφ.Δ.Σ. 2.5.2012 & 10.6.2013)

του Ομίλου για την UNESCO

Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος
www.clubunesco.gr

unescohellas.tlee@gmail

Ποιήτρια – Συγγραφέας –Αρθρογράφος